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Rate- and temperature-dependent ductile-to-brittle fracture transition: Experimental investigation and phase-field analysis for toffee

Dammaß, F., Schab, D., Rohm, H. & Kästner, M., 20 Jan. 2024, in: Engineering Fracture Mechanics. 297 (2024), 24 S., 109878.

Publikation: Beitrag in FachzeitschriftForschungsartikelBeigetragenBegutachtung

Application of a tensile test method to identify the ductile-brittle transition of caramel

Schab, D., Tiedemann, L., Rohm, H. & Zahn, S., 14 Okt. 2022, in: Foods. 11, 20, 3218.

Publikation: Beitrag in FachzeitschriftForschungsartikelBeigetragenBegutachtung

Development of a caramel-based viscoelastic reference material for cutting tests at different rates

Schab, D., Zahn, S. & Rohm, H., 7 Juli 2021, in: Materials. 14, 3798.

Publikation: Beitrag in FachzeitschriftForschungsartikelBeigetragenBegutachtung