Weiter zum Inhalt Weiter zur Fußzeile

Journal of Food Engineering

ISSNs: 0260-8774

Elsevier, Oxford [u.a.]

Scopus-Bewertung (2023): CiteScore 11,8 SJR 1,158 SNIP 1,406

Fachzeitschrift: Zeitschrift

Titel
  • Journal of Food Engineering
  • Journal of food engineering
ISSNs0260-8774
VerlagElsevier, Oxford [u.a.]
ZDB-ID622518-4
ZDB-ID2019904-1

Schlagworte

ASJC-Scopus Sachgebiete

Verknüpfte Inhalte

Optical measurement of the shear stress and velocity distribution in an idealized deglutition process

Skrypnik, A., Heitkam, S., Gerstenberg, C., Morelle, E., McHardy, C. & Rauh, C., März 2024, in: Journal of food engineering. 365, 111849.

Publikation: Beitrag in FachzeitschriftForschungsartikelBeigetragenBegutachtung

Whey protein gel - mechanical cleaning capability through modelling and experimental testing including compression and wire cutting investigation

Liu, J., Helbig, M., Majschak, J.-P. & Böl, M., März 2021, in: Journal of Food Engineering. 292, 292, S. 110324 110324.

Publikation: Beitrag in FachzeitschriftForschungsartikelBeigetragenBegutachtung

Cream cheese made with exopolysaccharide-producing Lactococcus lactis: Impact of strain and curd homogenization pressure on texture and syneresis

Surber, G., Spiegel, T., Dang, B. P., Wolfschoon Pombo, A., Rohm, H. & Jaros, D., Jan. 2021, in: Journal of Food Engineering. 308, 110664.

Publikation: Beitrag in FachzeitschriftForschungsartikelBeigetragenBegutachtung

High-speed cutting of foods: Cutting behavior and initial cutting forces

Schuldt, S., Schneider, Y. & Rohm, H., 2018, in: Journal of Food Engineering. 230, S. 55-62

Publikation: Beitrag in FachzeitschriftForschungsartikelBeigetragenBegutachtung

High-speed cutting of foods: Development of a special testing device

Schuldt, S., Witt, T., Schmidt, C., Schneider, Y., Nündel, T., Majschak, J.-P. & Rohm, H., 2018, in: Journal of Food Engineering. 216, S. 36-41 6 S.

Publikation: Beitrag in FachzeitschriftForschungsartikelBeigetragenBegutachtung