Skip to content Skip to footer
312 Results for: "Ernährung"

Research output (223)

  1. Ernährung und Mundgesundheit

    Wölber, J. P., 2025, In: VFED-aktuell. p. 13-17 204.

    Research output: Contribution to journalReview articleContributed

    Published
  2. Auswirkungen der Ernährung auf die Mundgesundheit

    Wölber, J. P., Nov 2024, In: Zahnärzteblatt Sachsen. 35, 11, p. 24-27

    Research output: Contribution to journalResearch articleContributed

    Published
  3. Überlegungen zu einer Didaktik des Berufsfeldes Ernährung und Hauswirtschaft

    Markert, J. & Klatt, C., 15 Sept 2024, Didaktiken der Beruflichen Fachrichtungen: Optimierung getrennt-gemeinsam denken. Niethammer, M., Schweder, M. & Liebig, M. (eds.). Bielefeld: wbv Publikation, Bielefeld, p. 151-165 15 p. (Berufsbildung, Arbeit und Innovation, Vol. 75).

    Research output: Contribution to book/Conference proceedings/Anthology/ReportChapter in book/Anthology/ReportInvited

    Published

View all Research output

Journals (36)

  1. Ernährung aktuell : der Lebensmittelbrief

    ISSNs: 1866-6787

    LID, Lampertheim, Germany

    Journal

  2. Ernährung & Medizin : E & M ; Organ des Verbandes für Ernährung und Diätetik

    ISSNs: 1439-1635

    Additional searchable ISSN (electronic): 1438-9002

    Georg Thieme Verlag

    Journal

  3. Die Ernährung : österreichische Zeitschrift für Wissenschaft, Recht, Technik und Wirtschaft

    ISSNs: 0373-4315, 0250-1554

    Fachzeitschriftenverl.-Ges., Wien, Austria

    Scopus rating (2022): CiteScore 0 SJR 0.101 SNIP 0

    Journal

View all Journals

Activities (40)

  1. "Geschmack der Zukunft - Moden und Trends in der Ernährung"

    Noack, A. (Involved person)
    1 Nov 2017

    Activity: Talk or presentation at external institutions/eventsTalk/PresentationContributed

  2. "Umsetzungsansätze der Planetary Health Diet" - Ein Praxisworkshop zur Sensibilisierung für eine gesündere und nachhaltigere Ernährung

    Härtel, S. (Speaker)
    6 Jul 2023

    Activity: Talk or presentation at external institutions/eventsTalk/PresentationContributed

  3. Federal Working Group for Vocational Training in Nutrition and Home Economics (BAG E&H) (External organisation)

    Klatt, C. (Member)
    1 Jan 2021

    Activity: Memberships/Positions at TUD and external institutionsProfessional societies and associationsWorking group

View all Activities