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Dietary glycation compounds–implications for human health

Hellwig, M., Diel, P., Eisenbrand, G., Grune, T., Guth, S., Henle, T. & Humpf, H. U. & 6 weitere, Joost, H. G., Marko, D., Raupbach, J., Roth, A., Vieths, S. & Mally, A., Sept. 2024, in: Critical Reviews in Toxicology. 54, 8, S. 485-617 133 S.

Publikation: Beitrag in FachzeitschriftÜbersichtsartikel (Review)BeigetragenBegutachtung

Identification of β-aspartic semialdehyde and homocysteine as major reaction products of riboflavin-sensitized photooxidation of peptide-bound methionine

Krax, R., Menneking, K., Sajapin, J. & Hellwig, M., Sept. 2024, in: European Food Research and Technology. 250, 9, S. 2331-2342 12 S.

Publikation: Beitrag in FachzeitschriftForschungsartikelBeigetragenBegutachtung

Improvement of protein extraction from sunflower oil cake using ascorbic acid and N-acetylcysteine: Effects on chemical, structural, and functional properties

Ali, M., Schmidt, C., Walczak, M., Förster, A., Sayed, A., Khalil, M. & Rizk, A. & 2 weitere, Aly, S. & Hellwig, M., Aug. 2024, in: Journal of Food Measurement and Characterization. 18, 8, S. 7198-7212 15 S.

Publikation: Beitrag in FachzeitschriftForschungsartikelBeigetragenBegutachtung

Utilization of Free and Dipeptide–Bound Formyline and Pyrraline by Saccharomyces Yeasts

Kertsch, A. L., Einicke, J., Miedl, J., Hellwig, M. & Henle, T., 3 Juni 2024, in: ChemBioChem. 25, 11, e202300854.

Publikation: Beitrag in FachzeitschriftForschungsartikelBeigetragenBegutachtung

Metabolization of Free Oxidized Aromatic Amino Acids by Saccharomyces cerevisiae

Behringer, K. I., Kapeluch, J., Fischer, A. & Hellwig, M., 20 März 2024, in: Journal of agricultural and food chemistry. 72, 11, S. 5766-5776 11 S.

Publikation: Beitrag in FachzeitschriftForschungsartikelBeigetragenBegutachtung