Laboratory methods to predict the cleaning behaviour of egg yolk layers in a flow channel
Publikation: Beitrag in Fachzeitschrift › Forschungsartikel › Beigetragen › Begutachtung
Beitragende
Details
| Originalsprache | Englisch |
|---|---|
| Seiten (von - bis) | 108-117 |
| Fachzeitschrift | Food and Bioproducts Processing |
| Jahrgang | 113 |
| Publikationsstatus | Veröffentlicht - 2019 |
| Peer-Review-Status | Ja |
Externe IDs
| Scopus | 85057959477 |
|---|---|
| researchoutputwizard | legacy.publication#85183 |
| ORCID | /0000-0002-0824-8305/work/142232783 |
| ORCID | /0000-0002-1914-8473/work/142249448 |
Schlagworte
Schlagwörter
- Cleaning, Cohesion, swelling, Micromanipulation, Deposit, adhesion, Micromanipulation, Swelling, Deposit, Adhesion