Laboratory methods to predict the cleaning behaviour in a flow channel exemplified by egg yolk layer
Publikation: Beitrag in Buch/Konferenzbericht/Sammelband/Gutachten › Beitrag in Konferenzband › Beigetragen
Beitragende
Details
Originalsprache | Englisch |
---|---|
Titel | Fouling and Cleaning in Food Processing 2018: ‘the food-water-energy challenge’ |
Seiten | 149-166 |
Seitenumfang | 18 |
Publikationsstatus | Veröffentlicht - 18 Apr. 2018 |
Peer-Review-Status | Nein |
Konferenz
Titel | International Conference on Fouling & Cleaning in Food Processing |
---|---|
Veranstaltungsnummer | |
Dauer | 17 - 20 April 2018 |
Ort | |
Stadt | Lund |
Land | Schweden |
Externe IDs
ORCID | /0000-0002-0824-8305/work/142232796 |
---|
Schlagworte
Schlagwörter
- Cleaning, Cohesion, Micromanipulation, Swelling, Deposit, Adhesion