Laboratory methods to predict the cleaning behaviour in a flow channel exemplified by egg yolk layer
Publikation: Beitrag in Buch/Konferenzbericht/Sammelband/Gutachten › Beitrag in Konferenzband › Beigetragen
Beitragende
Details
| Originalsprache | Englisch |
|---|---|
| Titel | Fouling and Cleaning in Food Processing 2018: ‘the food-water-energy challenge’ |
| Seiten | 149-166 |
| Seitenumfang | 18 |
| Publikationsstatus | Veröffentlicht - 18 Apr. 2018 |
| Peer-Review-Status | Nein |
Konferenz
| Titel | International Conference on Fouling & Cleaning in Food Processing |
|---|---|
| Veranstaltungsnummer | |
| Dauer | 17 - 20 April 2018 |
| Ort | |
| Stadt | Lund |
| Land | Schweden |
Externe IDs
| ORCID | /0000-0002-0824-8305/work/142232796 |
|---|
Schlagworte
Schlagwörter
- Cleaning, Cohesion, Micromanipulation, Swelling, Deposit, Adhesion