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Professur für Lebensmittelchemie (LC1)

Organisation: Professur

Organisationsprofil

Inhaber:in der Professur: Prof. Dr. Thomas Henle

Übergeordnete Einrichtungen

Verknüpfte Inhalte und Forschende (öffentliche Profile)

Dietary glycation compounds–implications for human health

Hellwig, M., Diel, P., Eisenbrand, G., Grune, T., Guth, S., Henle, T. & Humpf, H. U. & 6 weitere, Joost, H. G., Marko, D., Raupbach, J., Roth, A., Vieths, S. & Mally, A., Sept. 2024, in: Critical Reviews in Toxicology. 54, 8, S. 485-617 133 S.

Publikation: Beitrag in FachzeitschriftÜbersichtsartikel (Review)BeigetragenBegutachtung

Glycation reactions of methylglyoxal during digestion in a dynamic, in vitro model of the upper gastrointestinal tract (TIM-1)

Treibmann, S., Venema, K. & Henle, T., Juli 2024, in: Food Science & Nutrition. 12, 7, S. 4702-4712 11 S.

Publikation: Beitrag in FachzeitschriftForschungsartikelBeigetragenBegutachtung

Utilization of Free and Dipeptide–Bound Formyline and Pyrraline by Saccharomyces Yeasts

Kertsch, A. L., Einicke, J., Miedl, J., Hellwig, M. & Henle, T., 3 Juni 2024, in: ChemBioChem. 25, 11, e202300854.

Publikation: Beitrag in FachzeitschriftForschungsartikelBeigetragenBegutachtung

Identification of the Botanical Origin and Determination of Physicochemical Parameters of Honey Samples Collected from the Sary-Chelek Biosphere Reserve of Kyrgyzstan

Ishenbaeva, N., Musulmanova, M. & Smanalieva, J., 29 Mai 2024, in: Uludağ Arıcılık Dergisi. 24, 1, S. 64-78 15 S.

Publikation: Beitrag in FachzeitschriftForschungsartikelBeigetragenBegutachtung

Utilization of the Dicarbonyl Compounds 3-Deoxyglucosone and 3-Deoxymaltosone during Beer Fermentation by Saccharomyces Yeasts

Kertsch, A. L., Brysch-Herzberg, M., Ostermann, K. & Henle, T., 28 Mai 2024, in: Fermentation. 10 (2024), 6, 15 S., 281.

Publikation: Beitrag in FachzeitschriftForschungsartikelBeigetragenBegutachtung