Weiter zum Inhalt Weiter zur Fußzeile

Food Biophysics

ISSNs: 1557-1858

Weitere durchsuchbare ISSN (elektronisch): 1557-1866

Springer

Scopus-Bewertung (2023): CiteScore 5,8 SJR 0,706 SNIP 0,747

Fachzeitschrift: Zeitschrift

Titel
  • Food Biophysics
  • Food biophysics
ISSNs1557-1858
Weitere durchsuchbare ISSN (elektronisch)1557-1866
VerlagSpringer
ZDB-ID2238029-2
ZDB-ID2231378-3

Verknüpfte Inhalte

Hydrolysis by Indigenous Plasmin: Consequences for Enzymatic Cross-Linking and Acid-Induced Gel Formation of Non-Micellar Casein

Raak, N., Brehm, L., Leidner, R., Henle, T., Rohm, H. & Jaros, D., März 2020, in: Food Biophysics. 15, 1, S. 32-41 10 S.

Publikation: Beitrag in FachzeitschriftForschungsartikelBeigetragenBegutachtung

Thermo-mechanical properties of soft candy: Application of time-temperature superposition to mimic response at high deformation rates

Schmidt, C., Rohm, H., Bornmann, R. & Schneider, Y., 2018, in: Food Biophysics. 13, S. 11-16

Publikation: Beitrag in FachzeitschriftForschungsartikelBeigetragenBegutachtung

Enzymatic cross-linking of casein facilitates gel structure weakening induced by overacidification

Raak, N., Jaros, D. & Rohm, H., 2017, in: Food Biophysics. 12, S. 261-268 8 S.

Publikation: Beitrag in FachzeitschriftForschungsartikelBeigetragenBegutachtung

Phase transition stability of cocoa butter emulsions

Mazo Rivas, J., Zelga, K., Schneider, Y. & Rohm, H., 2016, in: Food Biophysics. 11, S. 361-369

Publikation: Beitrag in FachzeitschriftForschungsartikelBeigetragenBegutachtung

Rotational thromboelastometry for characterising acid-induced gelation of cross-linked casein

Raak, N., Gehrisch, S., Rohm, H. & Jaros, D., 2015, in: Food Biophysics. 10, 1, S. 25-29 5 S.

Publikation: Beitrag in FachzeitschriftForschungsartikelBeigetragenBegutachtung