Molecular Interactions and Gelation Dynamics in Alginate-Protein Bioinks: Towards Plant-Based Alternatives

Publikation: Beitrag zu KonferenzenPosterBeigetragen

Beitragende

Details

OriginalspracheEnglisch
PublikationsstatusVeröffentlicht - 3 Juni 2025
Peer-Review-StatusNein

Konferenz

Titel22nd Gums and Stabilisers for the Food Industry Conference
UntertitelHydrocolloids in the Food System: From sustainable ingredients to healthy foods
Veranstaltungsnummer22
Dauer3 - 6 Juni 2025
BekanntheitsgradInternationale Veranstaltung
OrtWageningsche Berg Hotel and Conference Centre
StadtWageningen
LandNiederlande

Externe IDs

ORCID /0000-0003-3146-2454/work/186621438
ORCID /0000-0003-4468-921X/work/186621446
ORCID /0000-0002-8110-720X/work/186621447
ORCID /0009-0000-6523-2564/work/186621451