Molecular Interactions and Gelation Dynamics in Alginate-Protein Bioinks: Towards Plant-Based Alternatives
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Beitragende
Details
| Originalsprache | Englisch |
|---|---|
| Publikationsstatus | Veröffentlicht - 3 Juni 2025 |
| Peer-Review-Status | Nein |
Konferenz
| Titel | 22nd Gums and Stabilisers for the Food Industry Conference |
|---|---|
| Untertitel | Hydrocolloids in the Food System: From sustainable ingredients to healthy foods |
| Veranstaltungsnummer | 22 |
| Dauer | 3 - 6 Juni 2025 |
| Bekanntheitsgrad | Internationale Veranstaltung |
| Ort | Wageningsche Berg Hotel and Conference Centre |
| Stadt | Wageningen |
| Land | Niederlande |
Externe IDs
| ORCID | /0000-0003-3146-2454/work/186621438 |
|---|---|
| ORCID | /0000-0003-4468-921X/work/186621446 |
| ORCID | /0000-0002-8110-720X/work/186621447 |
| ORCID | /0009-0000-6523-2564/work/186621451 |