Direct measurement of the cohesive strength of whey protein gel in contact with NaOH by wire cutting experiments
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Beitragende
Details
Originalsprache | Englisch |
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Titel | Proceedings - International Conference on Fouling and Cleaning in Food Processing 2022 |
Erscheinungsort | Lille |
Seitenumfang | 12 |
Publikationsstatus | Veröffentlicht - 28 März 2022 |
Peer-Review-Status | Nein |
Konferenz
Titel | Fouling and Cleaning in Food Processing |
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Kurztitel | FCFP 2022 |
Veranstaltungsnummer | |
Dauer | 28 - 30 März 2022 |
Bekanntheitsgrad | Internationale Veranstaltung |
Ort | |
Stadt | Lille |
Land | Frankreich |
Externe IDs
ORCID | /0000-0002-0824-8305/work/142232793 |
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ORCID | /0000-0001-9391-4407/work/142249574 |
Schlagworte
Schlagwörter
- cohesive strength, binding forces, fracture toughness, whey protein, wire cutting