Sensory Evaluation of Wellness Drinks in Austria, Germany and Switzerland
Aktivität: Vortrag oder Präsentation an externen Einrichtungen/Veranstaltungen › Vortrag › Beigetragen
Personen und Einrichtungen
- Klaus Dürrschmied - (Redner:in)
- Richard Svacinka - (Beteiligte Person)
- Wolfgang Kneifel - (Beteiligte Person)
- Anne Bongartz - (Beteiligte Person)
- Harald Rohm - , Professur für Lebensmitteltechnik (Beteiligte Person)
Datum
26 Sept. 2006 → 29 Sept. 2006
Beschreibung
Speaker: Dürrschmid K, Mayr T, Svacinka R, Kneifel W, Bongartz A, Rohm HEvent: 2nd European Conference on Sensory Consumer Science of Food and Beverages
Inviting institution: 2nd European Conference on Sensory Consumer Science of Food and Beverages
Location: The Hague
Country: Niederlande
Konferenz
Titel | 2nd European Conference on Sensory Consumer Science of Food and Beverages |
---|---|
Veranstaltungsnummer | |
Dauer | 26 - 29 September 2006 |
Ort | |
Stadt | The Hague |
Land | Niederlande |