The who, where and why of choosing suboptimal foods: Consequences for tackling food waste in store

Publikation: Beitrag in FachzeitschriftForschungsartikelBeigetragenBegutachtung

Beitragende

  • Jessica Aschemann-Witzel - (Autor:in)
  • Tobias Otterbring - (Autor:in)
  • Ilona E. de Hooge - (Autor:in)
  • Anne Normann - (Autor:in)
  • Harald Rohm - , Professur für Lebensmitteltechnik (Autor:in)
  • Valérie L. Almli - (Autor:in)
  • Marije Oostindjer - (Autor:in)

Details

OriginalspracheEnglisch
Aufsatznummer117596
FachzeitschriftJournal of Cleaner Production
Jahrgang236
PublikationsstatusVeröffentlicht - 2019
Peer-Review-StatusJa

Externe IDs

Scopus 85068898567

Schlagworte

Schlagwörter

  • Food waste, Suboptimal food, Communication, Quality perception, Value orientation, Store type