THE REACTIVITY OF THE INDIVIDUAL PROTEIN-BOUND LYSINE RESIDUES OF BETA-CASEIN A1 DURING THE INITIAL-STAGES OF THE MAILLARD-REACTION

Publikation: Beitrag in Buch/Konferenzbericht/Sammelband/GutachtenBeitrag in KonferenzbandBeigetragenBegutachtung

Beitragende

  • Technische Universität München

Details

OriginalspracheEnglisch
TitelPROTEIN & FAT GLOBULE MODIFICATIONS BY HEAT TREATMENT, HOMOGENIZATION & OTHER TECHNOLOGICAL MEANS FOR HIGH QUALITY DAIRY PRODUCTS
Herausgeber (Verlag)INT DAIRY FEDERAT
Seiten183-189
Seitenumfang7
ISBN (Print)92-9098-011-8
PublikationsstatusVeröffentlicht - 1993
Peer-Review-StatusJa

Publikationsreihe

Reihe International Dairy Federation special issue

Konferenz

TitelInternational-Dairy-Federation Seminar
Dauer25 - 28 August 1992
StadtMUNICH
LandDeutschland