THE REACTIVITY OF THE INDIVIDUAL PROTEIN-BOUND LYSINE RESIDUES OF BETA-CASEIN A1 DURING THE INITIAL-STAGES OF THE MAILLARD-REACTION
Publikation: Beitrag in Buch/Konferenzbericht/Sammelband/Gutachten › Beitrag in Konferenzband › Beigetragen › Begutachtung
Beitragende
- Technische Universität München
Details
Originalsprache | Englisch |
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Titel | PROTEIN & FAT GLOBULE MODIFICATIONS BY HEAT TREATMENT, HOMOGENIZATION & OTHER TECHNOLOGICAL MEANS FOR HIGH QUALITY DAIRY PRODUCTS |
Herausgeber (Verlag) | INT DAIRY FEDERAT |
Seiten | 183-189 |
Seitenumfang | 7 |
ISBN (Print) | 92-9098-011-8 |
Publikationsstatus | Veröffentlicht - 1993 |
Peer-Review-Status | Ja |
Publikationsreihe
Reihe | International Dairy Federation special issue |
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Konferenz
Titel | International-Dairy-Federation Seminar |
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Dauer | 25 - 28 August 1992 |
Stadt | MUNICH |
Land | Deutschland |